Ja meno jatkuu *toivottavasti*

 

proxy?url=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com

 

 Muina syksyinä tähän aikaan sitä on tullu harkittua jo talvisäilöhuoltoa mopolle, mut tänä talvena aattelin kokeilla ton muinatalvina ajatukseksi jääneen ajokauden jatkamista. Onko mahdotonta ajaa pikkupakkasilla? Jos Topi Pappakin ajeli pakkasista välittämättä en mä varmaan kuolis jos vähän pakkanen puree. No sehän sitten vaan vaatii hyvät varusteet. Niitä tässä onkin jo tovi etitty tälle omenavartalon omaavalle pitkäjalalle.

 

 Oon tosin tullu siihen tulokseen että (Mission Impossible)

tuontivaatteissa koko iso tarkottaa kirahvin vartalomallia tai vaihtoehto kaksi plussapallo pökät"tuote ei sisällä lahkeita". Siis kirahvimalliin. Jos saat tungettua pohkeet sisään sukan kapeaan lahkeeseen tyssää matka viimeistään reisien kohdalla ettei lantion osa mee edes perseen yli enään. Siis melkeen jo luovutin. Mietin vaan että jos ihmisen pitäs urheilla pullukka tai tanakampi tapaus kyllä jää ilman varusteita nykypäivänä. Miten ihmeessä voit edes ajatella kuntoilevasi kun et ees saa itsellesi siihen tarkotettuja varusteita, onko tässä jokin dilemma kenties nähtävissä? No siihen tuskin kannattaa tälläkohtaa ottaa enään kantaa.

 

proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com

Lämmin plussapallo malli

 

 Mutta se ihme tapahtui by Biltema. Vaikkakin mä olen joskus vähän saattanut jopa kritisoida by Biltemaa tällä kohtaa se ei ole kuitenkaan tarpeen. Taivaalinen pelastus tapahtui kun kävin hakemassa sieltä jotain ihan muuta joka ei liity tähän mitenkään. No siinä ettiessäni törmäsin moto vaatetus hylyyn. Pitkät kalsarit motocross ja kelkkailu, tuulenpitävät ja mukavat *yeh right* mutta jostain syystä ne tarttu mun käteen ja ajattelin jo valmiiksi kuinka kiskon kirahvin housuja jalkaan ja totean not for me mutta vonhan mä tunkea ne sitten mun pojan päälle ylipitkineen lahkeineen *tyydy kohtaloos poika* .

 

 Kotona varmana siitä että pääsen perslauksen alapuolelle jopa kaivoin housut kasista ja testasin. Päässä naksahti sillä kohtaa kun sukankapean lahkeen vetäminen pohkeista oli jo huomaamatonta "hei mitä ihmettä tapahtuu". Hitto mähän sain nää jalkaan asti. Siinä tepastellessani alko pikkuhiljaa tajuuman että ne meni oikeesti jalkaan. Tuumasin että ainakin mä oon varmaan toimiessani niiden kanssa kuin makkaran kuoressa mutta ei nehän toimi *Pelastukseni on saapunut* ja nehän on mukavat mutta ei ne ainakaan lämpimät voi olla kun kriteereistä 4/3 on täytetty.

 

 Aamulla pökät jalkaan farkutkin vielä mahtu päälle ja eiku baanalle. Aamu oli kolee huomasin sen vasta puolessa matkassa kun varpaan päät alkoi sinertää, vielä pöhnässä housujen mahtumisesta oli unohtanu lisätä villasukat matka varustukseen *mahtasko sitä vielä löytyy niitä avantouimarin sukkia hmmm?*

 

 Niimpä oon tässä viikon aikana huomannut että musta tuli kalsari riippuvainen by Biltema. Toimi olohousuinakin ja mikäs sen mukavampaa pihallakin tepastelin siis ihan vaan omalla aidatulla pihalla niiden kassan tarkennettakoon, eikä kylmää tuntunut missään. Siispä joudun varmaan hakemaan toiset ja voin suositella jos haluatte lämmintä relettä tuleviin talven temmellyksiin.

 

Voin kyllä tähän loppuun sanoa että ei ole nämä pidätellyt kylmää tätä -18 astetta joita tässä on ollut siitä lähin kun pakkaselle muuttu joten ei ole ajettu kun päästäisiin tunne kymmenen alle voisin jo harkita vaikka kuinka joskus aikoinaan pappakin ajeli oli keli millainen tahansa.