Niin alkaa lomaviikko olla takana, sinnehän se men mopojen osien kanssa touhutessa. Virheistä oppiessa ja niin edelleen. Aamulla herätessäni maa olikin valkea mitä hittoa mun piti vielä ehtiä tekemään muutama syysreissu ennen lumia mutta ei tuossa nuo vanteet ovat edelleen pinnoittamatta ja mopo roikkuu varaston katosta. Kohta pitää täyttää varasto polkupyörillä ja siinä se tila sitten menikin eikä siellä taida enään mopoja mahtua rassaamaan.


proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com

Hiotuina ja kiilotettuina.

Piti taas kääntyä googlen puoleen etsiessäni milllä himpskatilla mä noi vanteet suojaan. Ihan puhas alumiini varmasti alkaa hapettumaan ja sitähän mä en halua. No sääolosuhteita kestävää pinnotusta etsiessäni löysin sivun jossa ohjeistettiin alumiini veneiden pinnottamista siinä se

mulle sopiva jos tuo aine kestää vedessä ja vesiolosuhteissa pitäen

alumiinin puhtaana ja kirkkaana niin se se täytyy olla. Tosin aine per. pullo oli mielestäni hinnakasta mutta siitä saattaa piisata muutamaan muuhunkin käsittelyyn koska sillä pitäisi saada koko aluvene pinnotettua joten ostin ja olen lopputulokseen tyytyväinen.


Sitten kun vielä todistaa tehonsa ajossa niin kaikki on ok. ja voin unohtaa katkeran tappion tuon pinnoitus homman kanssa. Tietenkin hiukan kirveltää se että kanssa puuha mies varmasti pettyy kun joudun kertomaan että ei onnistunut meidän projekti vaikka miten vaivaa sen eteen nähtiin. No talvi on tulossa ja ehkä menee kevääseen ennenkuin tämän tosiasian joudun tunnustamaan. Tietenkin tästä oli se hyöty että kerkesin tulemaan sinut maaliruiskun kanssa joka sitten taas jatkossa onkin se tärkein asia. Kunhan saan Zündappin rungon puhistettua nyt on siihen kunnon hiomakonekin niin johan lähti pohjamaali hommat käyntiin ja nyt tiedän miten saan nuo jo tosi pinttyneet Zündappin vanteet puhtaaks. Loppu hyvin kaikki hyvin tästä on hyvä jatkaa.