proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com

Keväällä 2013 mä aloin miettii etä lapset rupee puuhastelee omiaan ja usein miten huomasin että hiljasta oli tuvassa. Niimpä tuli mieleeni että kai sitä vois aikaa riittää jollekin porukka touhulle. No hetken mielijohteesta huomasin joutuneeni talonyhtion asukastoimikunnan tehtäviin kun muuten vaan menin katsomaan josko minua tarvittaisiin johonkin järjestelyihin.

 

 Siitä sitten tuli mieleeni yhteisen kesäjuhlaa järjetellessä että vois olla mukavata jos lapset sais nähdä mopoja vähän useammankin. Tällä lähistöllä pyöri porukka jota aina perään vähän katselin kun muutaman mopon letka pörräsi Järvenpään kaduilla aina silloin tällöin. Otin selvää keistä oli kyse ja ajattelin kysyä josko joku ajoreissu eksyisi sopivana ajankohtana meidän talonyhtiön pustoon. 

 

 Niinpä huomasin olevani vuosittaisessa kokouksessa eräänä keskiviikkoiltana ja eihän siitä sitten enään päässyt luikkimaan karkuun. Porukka vaikkutti mukavalle ja ajattelin että ehkäpä minäkin sinne mahdun ja ilmoitin itseni jäseneksi. Ja niin tuli A lone rider:ta  Tunari. 

 

 Porukkaan pääsi sisään kyllä välittömästi. Naisia porukassa oli muutama mutta miehiä on reilusti enemmän jos ei jopa 95%. Jäseniä on satakunta. No aina ollut vähän enemmän poikatyttö niin kyllähän noiden äijien kassan toimeen tulee. Mukavaa on ollut tähän mennessä. Mukana oli heti alkujaan Perinne Pörinät 2013 järjestelyissä. Vuosittainen hyväntekeväisyys tapahtuma Järvenpäässä Tutun järjestämänä.

 

 Porukkaan pääsee mukaan kun omistaa jonkin veteraani mopon. Ajokaudella on monta monituista kivaa reissua tiedossa eri tapahtumiin ja kuukausi ajotkin ovat suunitellut ja joskus voi itsensä löytää vaikka mettälenkiltä maantie ajon lisäksi. 

 

 Tunarina on ollut hyvä olla tähän asti ja apuja löytyy monen moiselta taitajalta jos sormin menee suuhun jonkin ongelman kanssa. Siis olen ylpeästi Tunari.

 

Jos kiinostuit, Lisätietoja löydät: Tuusulanjärventunarit Ry:n sivuilta http://www.tuusulanjarventunarit.net/