Hei vaan uusi Blogi.

Uusi vuosi uudet kujeet. Olen joskus aloittanut Blogaamisen siinä mielessä että saisin tästä touhustani joka ihan vain ideasta levittäytyikin harrastukseksi ja melkein jo elämän tavaksi itselleni jotain muistoja talteen. Sitten ajattelin että eikait se pahakaan olisi jos joku ehkä voisi myös lueskella itseni mukavina pitämistäni tapahtumista.

 Tosiaan olen jo toistamiseen uusinut Blogiani ja nyt toisen kerran jälkeen muutamassa kuukaudessa alkoi vähän hiertämään toisen Blogisivuston joustamattomuus ja se että siihen tuli jotain ihme ongelmaa. En saanut enään sivuja näkymään oikein vaan kaikki tekstit pakkautuivat päällekäin, ongelmaa en saanut ratkaistua joten parempi vaikesta kokeilla jotain uutta ehkä helpompaa ja luotettavampaa saa nähdä toivottavasti kuitenkaan en joudu enään hävittämään sivustojani minnekään ja vihdoin muistot jäisivät talteen.

 Ajatuksena olisi siirtää pikkuhilja vanhoja tekstejäkin tänne ehkä hiukan siistittynä mutta sellaisenaan kun sillä hetkellä ne olen ajatellut. Tällähetkellä kuitenkin tapahtuu kokoajan kaikenlaista tässä samalla joten aluksi saattaa ilmaantua vanhoja tekstejä ajankohtasten sekaan.

 Muutama vuosi sitten tuli hankittua tuollainen veteraani mopo toisenlaiseksi kulkineeksi, ajattelin että mopon haluan hankkia mutta teinivuosien muistot sähkörääkin kanssa eivät oikeen ottaneet tulta alleen kunnes eräänäpäivänä autoin tällaisen sähköraakkineen kanssa naapurin tyttöä joka yritti sitä pentelettä saada käyntiin mutta samat ongelmat kuin mullakin teininä, jos ei mopo sutkuillut mulle niin viimeistään kymmenen viidentoista kilometrin päästä kotoa se päätti aina sammua liikenne valoihin ja sen kanssa sellasta kivaa jumppaa oli aina silloin tällöin. sen jälkeen en nyky mopoista ole niin välittänyt kunnes sitten muistin kesä muiston vuodelta 1988 kun ekan kerran sain opetella ajamaan Papan pappa tunturilla ja siitä se ajatus lähti ja pihalle ilmestyi Pappa tunturi. No en toki sano, on silläkin omat metkut mutta ne on ehkä paremmin selvitettävissä ja yleensä aina kotiin pääsee jollain konstilla. Myöskään en väitä että jotain osaisin mutta aina olen ollut valmis yrittämään joten siis voi olla hauskojakin edesottamuksia kyseisen harrastuksen parissa ja miten niistä selvitään niitä juttuja tänne sitten kerätään.