proxy?url=http%3A%2F%2Flh4.ggpht.com%2F-

Keravanjoelta vanhalahdentieltä ja edessä moottoritie

Mikä aamu. Vihdoin ei satanut ja töihin teki mieli lähteä mopolla joka on nyt paripäivää odotellut 

valmiina matkaan, mutta tuo sade ja myräkkä on pitänyt varastossa.

Olipa upeaa menoa, tunsi kyllä että laakerit on vaihdettu ja renkaat ovat hyvät. Niin tasaista ja jämäkkää ajoa. Ainut pari asiaa tuli matkalla mieleen tai vastoinkäymistä. Taas hajosi mittarinpyörittäjä, sekin on hajoillut tässä kahteen otteeseen vuoden aikana joten jotain mättöä on rummussa. Jaksanko ite alkaa selvittämään vai kysäsenkö joltain täytynee katsoa mutta tänään nautin menosta ja vaikka oli vilpakkaa säätä olisin voinut jatkaa vielä pitkälle ohi työpaikaan.

Toinen asia. Mulla ei ole iskari vanhat mutta ei nuo kovin laadukkaatkaan ole takaiskarit haluisin varmaan paremmat mutta katsotaan pitää etsiä suosituksia mitkä olisi sinne hyvä laittaa ja näillä nyt pärjää mutta tulevaisuudessa voisi vaihtaa.

 

Olen tänä aamuna onnellinen maisema suhari joka nyt töissä meinaa tästä adrenaliini puuskastaan päästä eroon että saisi työnsä aloitettua =D Maltan tuskin odottaa kotiin ajelemista, illalla voisi käydä kokoustamassa tallilla ja vaikka samalla kysyä tuosta eturenkaasta takarengas tuntuisi toimivan nyt hyvin.