078-normal.jpg

 Johan se pakkanen vissiin yrittää vähän lauhtua lähemmäksi kymmentä kuin kiristyä kahta. Tänään on taas sellainen aamu ettei oikein tiedä mihin päin kallistuisi. Olisi Vaarin muuttoprojektia ja mopon tuhrimat pitäs käydä tarkistamassa tallilla. No ehkä ymppään tämän kaiken samaan nippuun. Käyn talilta katsomassa samalla muuttolaatikoita kun niitä lähdetään viemään ja samassa voi tarkistaa mitkä osat lähtee autoon mukaan. Vielä sen verran venähti mopoprojekti viimeviikonlopun muuttoprojektin ilmaantuessa etten ole saanut toista väriä mopoon vielä laitettua. Toki aloin jossain vaiheessa miettiä että tuo on kyllä niin hieno väri mistä ite tykkään että tarvitseekohan siihen edes toista väriä sotkea. No näkemän pitää.

 Kovasti innostais käydä vähän toisellakin ajelemassa ottamasa kunnolla happea ja unohtamassa muun kiireisen touhun. Aivojen tuuletusta tässä kaipaisikin, eilen tosin kävin tuulettamassa ajatuksia kauramopojen seurassa ja se oli myös varsin virkistävä tapahtuma tähän viikkoon.

 Muutosta elämään on tulossa, vaikka eihän muutos ole meille läheskään niin suuri kun Vaarille joka naapurustoon muuttaa, vaikuttaa se kuitenkin meidänkin elämää jollain asteella ja oikeastaan itse olen kyllä muutoksesta enemmän kuin innoissani josko vaikka se toisikin meille ennemmin helpotusta elämään kuin vaivaa, tähän uskon enemmän että joustavampia aikoja on tiedossa. Nyt voin helposti harrastaa ja pyytää vaariakin seuraamaan vähän lasten touhuja kun itse olen poissa ja monen moista muutakin helpotusta on luvassa. 

 Ja kun tämä muutto edistyi näin nopeasti ja aikaistui aijempaa olettettua aikaisemmaksi saattaa mun projekti valmistuakkin hyvinkin huhtikuun ja toukokuun vaihteeseen. Olenkin itselleni asettanut tavotteen että ekat ajot ajan sillä vappuna. Kun tässä muutto tulee niin saadaan kotoakin ylimääränen keittiönpöytä pois tieltä ja pääsen työhuneeseen kasaamaan tuon mopon ei tarvitse kylmässä vajassa sitä tehdä joka varmasti hidastaisi tahtia. Kesällä se toimii mainiosti puuhastelu paikkana mutta kyllä alkaa inhottamaan ajatus kun lämpö alkaa laskemaan alle +10 ei siellä huvikseen touhua. Niin ja toinen vaja tulee kohta viereen vaikka vähän lupailin että en sitä valloita, tiedämme että Vaari ei sinne paljoa tavaraa tule taltioimaan niin eikös ukko kulta sanonut että katsoppavain siitä tulee kohta sulle mopojen säilytys paikka. No tokaisin siihen että voisihan sitä vaikka talvisälöksi pyytää ei tervitsisi mopoja pitää tuolla kaiken muun rojun keskellä että kiitos vain ideasta... No ei vainen kyllä täytyy oman tontin sisällä pitää ehkä lasten pyörien talvisäilytykseen sitten niin mahtuu Mutsi tohuamaan omassa varastossa.

 Eikun sitten autoa tolppaan, sen verran hässäkällä ajelin perjantaina kotiin että unohin käydä tallilla ja tankkikin huusi punaisella joten voi olla käynnisteltävä ilman lämmittämistä varmaan tankin pohjat kohta jäässä sen verran tyhjäksi sen imaisin liekö tämäkin sukuvika kun suksi ei luista peritty isältä että tankilla ajetaan viimeseen asti ja sitten soitetaan kilometri ennen huoltoasemaa että tulisko joku tuomaan jerryllä bensaa no onneksi meillä ei ole kuin puolkilsaa lähimmälle tankille.