19.1.2014%20-%201-normal.jpg

Nonniin mopo haettu maalauksesta, pientä hienosäätöä vielä mutta edelleen on liian kylmä. Vaaleat kohdat taidan taiteilla sivellin tekniikalla eli siis vaaleat raidat. Tankki täytyy vetää vielä kerran vihreällä liikaa kuultoa eli toinen veto on tarpeen vaaleat viirut lokareiden reunaan syntyy hyvin kultauspensselillä tai ainakin toivon niin että on vakaa käsi ja taitoa, katselin juuri yhdestä maalaus oppaasta miten saan ne tehdyksi. Sekä pohjista kuultaa elämän jäljet, tuota mietinkin että jos vain koskaan vielä projektin teen hankin itselleni ruiskutus pakkelia.  En kyllä sanoisi että tämä täydellinen on maalipintansa kanssa mutta tarpeeksi hyvä alotteilian puuhasteluksi, pariin kohtaan tullu valuma ja johtui ilmeisesti kylmyydestä ei ehtinyt pinta jähemettyä tarpeeksi nopeasti mutta ne on korjattavissa kunhan kelit lämpenee. Periaatteessa saan mopon kasaukseen heti kuin vain muutto hommat toteutuu ja päästään tuosta keittiön pöydästä eroon.  

Ja sitten jottei ihan tekeminen loppuisi päätti meidän tietokone/akvaario pöytä olla kestämättä akvaarion täyttäjälle käynyttä vesivahinkoa. Hieno havahtua eilen siihen että huomasin viilulevypöydän haljenneen melkeen kokonaan akvaarion alta vaikka siellä suojia onkin alla, perhana no nyt menee työ huone siivoukseen, saahaanpa tilaa väähän enemmän kevään touhuihin. 

Eli ehkäpä tästä vielä mopo kehkeytyy, renkaat pitäs käydä soodaamassa ja miettiä kävisikö pinnarilla pinnauttamassa vai katsonko myöhemmin keväällä. Sitten on kaikki pikkuosat joko putsaus tai uusiminen, voi kyllä olla esim. ketju suojien loppu osan löytäminen hankalampi juttu mutta katsotaan. Saksasta ainakin saisi tilattua mutta jos menee kalliiksi saatan tuunauttaa ite.