4.2.2014+-+1

 Siitä on nyt viikko kohta kun viimeksi mopoon koskin, siinähän se edelleen nököttää olkkarin hyllyävasten. Sen verran testailin että lähden etsimään teippaus nauhaa ja värikseen saa vielä lisäksi mustan, korostan nuo valkoiset raidat mustalla 3mm teipillä. Tuossa kuvassa testasin miten musta sopii ja nauha on leikattu erkkarista ja on huomattavasti paksumpaa mitä siihen todellisuudessa ajattelin tulevan.  Loppujen lopuksi kauempaa katsottuna itse mustaa nauhaa ei näe vaan valkoinen nousee enemmän esiin, kun taas tarkastelee lähempää huomaa nauhan mutta se siistii lopputuloksen. Täytynee yrittää siivota työhuone viikonloppuna jotta saadaan mopo sinne rakenteille kun ylimääräinen keittiönpöytä on nyt roudattu pois.

 No mopoprojektista ei tällähetkellä päähän juolahda juuri mitään muutakuin että olisi taas kelit käydä viimeistelmässä tankin maalaukset mutta ei taida ehtiä vielä viikkoon pariin. Tänään on mielenkiintoinen tapaaminen talilla aiheena käsitellään mopojen korjaamista ja esitetään niksejä vaikeista hommista selviytymiseen sinne on päästävä. Ajattelin että on otettava Topi lämpiämään ja josko ajelisi tallille tänään Toivolla saisi vihdoin sen aivojen tuuletuksen tähän kohtaan mitä nyt selkeästi tarvitsee enemmän kuin koskaan.

 Viikko on ollut kyllä aika raskasta tekoa se otti jo yliotteenkin, vaikka fyysisesti olisi kuvitellut olevan rankka huomasin että rankempi oli henkisen puolen muutos. Vaikka tapahtuma siis vaarin lähelle muutto oli varmaan meille yksi pitkään aikaan onnelisimmista tapahtumista ja toi meille moneen asiaan helpotuksen oli viikonlopun repäsy aika mieltä rasittava. Ei ole jaksanut pohtia juuri mitään muuta kuin ihan vain perus asioita, töiden hoitaminen ja arjen palautuminen normaaliksi. Vielä se vaatii hiukan ajan ottoa että päästään normaaliin eläämään takaisin ja saadaan harrastuksetkin mahdutettua taas normaaliin ruotuunsa. Silti positiivinen kun yleensä olen niin mopo on valmis mulla toukokuun alkuun mennessä tähän uskon vakaasti edelleen.

 Siinäpä se mitä pystyy tällähetkellä päästään puristamaan ei paljon mutta hengissä täällä ollaan...