23.1.2014+-+3

 Olenko ihan väärässä että pakkanen ois lauhtumassa, ei ainakaan näin aamuvarhain tunnu juuri missään pakkanen. Huhuu jei kohta pääsen mopon selkään. Tässä ootellessani että pääsen tekemään valmisteluja tallitapaamista varten muitten lähialueen mopoporukoiden kanssa ajattelin että kokeilen tuota pensseli tekniikkaa ensiviikolla voisi jo sitten päästä tallille viimeistelemään tuon tankinkin ja pikkukorjaukset ruiskulla mitkä on tarpeen. Ensi viikolla kun saahaan vaarin muutto valmiiksi alkaa Züdappin hillitön kasaaminen ja muiden osien puhdistus. Pitääkin ihan pohtia josko tänään kävisi viemässä tarjoilut etukäteen talille ja porhaltaisi sitten mopolla paikalle. Pistetäämpä kypäränalle mietintään.

 Täytynee kyllä sanoa että pakkanen tekee tämän hetkisistä maisemista aika mielettömiä. Tuossa yksi ilta kun ajelin pimeällä näytti kuin puut olisivat hehkuneet kun mustaa taivasta vasten vaaleat oksat kajasti. Aivan upeita maisemia. 

 Reilun viikon päästä onkin tosi mielenkiintoinen tapaaminen porukan kanssa aiheena mopojen fiksaaminen sinne on päästävä edellisen kerran en päässyt mun hillittömän flunssan takia ja jäi vähän kaivertamaan homma mutta nyt aisia korjataankin ja mennään vaikka pää irtoisi. 

 Mutta nyt eikun mopon maalien kimppuun ja sen jälkeen leipomishommiin.