mamma%20%26%20pappa-normal.jpg 

 Olen huomannut vaikka käyn lukemassa lennokkaita tarinoita aiheesta kuin aiheesta vaikka se ei juuri minua koskisikaan joissakin blogeissa, on hankala jostain syytä tavoitta mopoaiheisia sivustoja tarinoita. Niinpä siitä tuli mieleen että kerätäämpä tarinat luettavaksi mielummin kuin etsittäväksi. Sivustollani välillä käy vähemmän porukkaa ja joskus taas vähän enemmän. Niimpä olettaisin että joillain on jonkinlainen kokemus tai kosketus mopoihin, harrastuksen muodossa tai ihan vaan hauska kokemus jostain kauempaa. Ei tarvitse olla puuhastelemassa mopojen kanssa jatkuvasti jotta voi kokemusta löytyä joten kaiken laiset muistot tarinat mopoista on tervetulleita lähinnä näistä veteraani mopoista mutta jos löytyy joku juttu kettumaisesta skootterista tai haluat otta puolustuspuheenvuoron sähköskootereiden puolesta, sana on vapaa kunhan tarina on asialleninen ja leppoisa muisto. Tai harrastelet mopoja joku projekti meni kuin meni ja kävi hankalaksi tai kun onnistuit jossain ihan hemmetin hyvin. 

 Kerron idean. Eli lähettäkää minulle Mopo tarina lennokas sellainen tai ihan vaan joku hemmetin hyvä tai tosi kettumainen muisto tarinan muodossa minulle osoitteeseen [email protected] tai voit tehdä sen kommentti kenttään. Lueskelen tarinoita mielelläni ja mitä lennokkampi sitä parempi. En tiedä onko tullut jossain vaiheessa ilmi että mieli harrastuksiini kuuluu myös erillaiset askartelut niin ajattelin että jos oikein tekstejä alkaa tulemaan kokoan tästä tarina paketista leikekirjasen vihkosen ja tämän tuotoksen saisi mielestäni paras tarina palkinnoksi tai jos oikein vähäiseksi käy niin jotain aiheeseen liittyvää lohdutuspalkintoa on luvassa. Seuraavaksi vähän tarkempaa tietoa haasteen kulusta.

Faktat haasteesta

-  Kerro hauska mopomuisto tai tarina, lupaudut että voin julkaista tekstin sivullani ja kerätä sen leikekirjaan.

- Voit liittää mukaan mielestäsi sopivan kuvan, huomioithan että kuvan liittäminen on lupaus sen julkaisuun blogissani ja leikekirjassa/vihkossa.

- Liitä mukaan myös sähköposti osoitteesi jos haluat olla mukana taistelussa leikekirjasta.

- Tarinoiden määrien mukaan, voittaja ratkeaa joko selkeästi paras tarina tai epävirallisella hattu ja lappu arvonnalla mielestäni parhaiden tekstien kesken. Epävirallisena valvojana toimii tyttäreni joka menisi melkeen poliisista niin tarkka neiti on kyseessä. Vilunki peli ei ole mahdollista =).

- Julkaisen tekstejä myös blogissani sivut osiossa.

- Ilmoita omasta mopoaiheisesta blogistasi jos sinulla sellainen on, käyn mielelläni tutustumassa sivustoosi, saatan lisätä linkki listaan mielenkiintoisimmat blogit. 

- Aikaa tarinoiden lähettämiseen on 9.3.2014 asti. Jos haluat kertoa tarinasi tämänkin jälkeen, ilman että osallistut haasteeseen otan tarinoita mielelläni vastaan luettavaksi ja ehkä vielä ehtii mukaan leikekirjaseen jos siihen annat luvan. Leikekirjan/vihon ansainneelle ilmoitan mahdollisimman nopeasti sähköpostiin ja kirjanen vihkonen toimitetaan viimeistään toukokuun loppuun mennessä, toivon hiukan aikaa homman tekemiseen kunnolla. 

 Eikun hyviä mopotarinoita kehiin jään mielenkiinnolla odottelemaan.