4954_96490892146_7008781_n-normal.jpg

Vihdoin eilen päätin etten enään mieti mitään muuttoon liittyvää vaan nyt vietetään omaa aikaa. Mopoon uudet bensa seokset, niin hyvin menin omiin ajatuksiin että onnistuin paistamaan ruuankin pohjaan kun kävin mopoa kaivamassa varastosta pihamaalle. No se vie ajatukset aivan muualle siinä kait sen parhaus onkin. 

 Jälkeen viiden oli -3 pakkasta kun lähdin ajelemaan kohti tallia joka on noin 10km päässä. Pirun hyvin puree lumeen noi mun talvirenkulat, olin aika ihmeissäni ei tarvinnut paljon jalkoja maassa käyttää ja ajelin melkein kuin kesä keleillä. Aluksi tietty varovaisemmin ja sit huomasin että vain kunnon sohjo vähän hakee uraa eturenkailla kun siihen pasauttaa. Tuntui aika mukavalle menolle eikä paljon pakkanen haitanut. 

 Tallilla käytiin läpi pääpiirteittäin mopon moottorin korjausta ok. lyhyeen aikaan paljon asiaa selkeästi näitä pitäisi käydä useampana kertana läpi. Vähän mopon jarrukilpien korjaamista yms. Maalaustakin oli otettu esiin enemmän kyllä olisi tekniikat kiinostanut mutta kuten sanottua netistä löytyy paljon asiaa joten itsekin taidan kaivaa tietoa sieltä. 

 Tänään tekisi mieleni lähteä mopolla töihin mutta tuolla takastulomatkalla ajellessani -8 pakkasessa tajusin että ei se kylmä ole se syy miksi ei tule lähdettyä liikenteeseen mopolla tai sitä pelkää turhaan vaan kyllä se taitaa olla ihan vaan se kynnys lähteä. Itsekin aina ajattelen että kello on jo niin paljon että pitäisi kamat heittää päälle ja kaivaa mopo vajasta sitten vaikka ajeleminen on miten mukavaa niin se että muka olisi myöhässä töistä tekee jonkun ristiriitaisen esteen asialle. No vielä kun oppisi ajattelemaan että tuo aika on kuitenkin liukuva käsite miksi ihmeessä stressata sitä että oonko mä nyt duunissa enka vai vika mikä senkin stressin oikein aihettaa sitä onkin mielenkiintoista pohtia hiukan ja aiheelista. 

 Takas ajellessa muistelin kesän menoja ja siihen liittyen onkin kuva koska kyseinen kuva tuli mulle vaan mieleen kun katselin mustaa taivasta valkoisia puita vasten.