19.4.2014%20-%201-normal.jpg

 

 Noniin joudun sitten toteemaan että ei mun projekti oikein edistynyt kuka veikkasi että huhtikuun ja toukokuun vaihteeseen mulla on zündapp kasassa noooh. Eipä tuo mitään, projektia hidastanut monta muuta projektia. Mut nyt on loma ja aloitan osien soodapuhistuksen heti kun saan kompuran pois toiselta tallilta. Aloin eilen valmistella kasausta ja huomasinkin että rupesin siivoamaan varastoa siihen kuntoon että siellä mahtuu. Mulla on edelleen muistikortti kateissa johon tallensin purkukuvat nooh kai tuo kasaaminen menee ihan hajotuskuvankin kanssa ja sähköhommat täytyy varmaan pyytää joltain muulta apuja. Nyt on varastossa lääniä laitella ja tän viikonaikaan hoidan loput maalaukset. Renkaiden huolto meneekin sitten kesäkuulle joten tästäkin syystä tulee muutosta aikatauluun. Ehkä sitten kesän aikana ja syksyllä kaverin kanssa paanalle. 

 Paljon alkaa olemaan ajo-ohjelmaakin kasassa ja omanporukan isoa tapahtumaa tässä kanssa avustan kasaan. Topi on suht hyvässä kondiksessa ja on sillä tuossa tullut ajeltuakin. kesärenkaat alle sain tässä kuunalussa. Eka meinasin että lähen enkaan ajeloon nastarenkain mutta vaihdoinkin mieltä edeltävänä iltana, alkaa jo kumien vaihto homma onnistumaan pikkuhiljaa ja ei siihen älyttömästi mennyt aikaa kiitos viimekesän kokemusten. 

 Kesäsuunitelmissa ois taas joku pidempi reissu, teenkö reissun Viitasaarelle uudelleen vähän uudempia reittejä vai miten mutta saa nähdä. Tässä oisi muitakin tärkeitä ajoreissuja, Kauniala ajo, vesijärven ympäriajo jne jne. Mut kesälomalla pitää kyllä tehdä joku reissu.

 Tänään siis projekti tulille jälleen heti kun on hoidettu muut lasten harrastus velvoitteet. Viikko olisi aikaa tehdä vaikka mitä, kotonakin pitäs laitella paikkoja kuntoon mutta katsotaan mihin sitten ryhdynkään. Voihan se olla että menen ja pinnotutan nuo renkaat ennen kesäkuutajo näkemän pitää miten maltan odottaa jos tästä projekti alkaa käynnistymään mitenkin nopealla tahdilla.